Har jeg brug for et website?

mar 23, 2021

Spørger du måske dig selv. Det korte svar er nok JA!

Hvis du driver virksomhed, hvad enten det er en lille enkeltmandsvirksomhed, eller en lidt større virksomhed med flere ansatte, så er det vigtigt at have et website.

“Hvorfor?” er sikkert dit næste spørgsmål. Der er flere gode grunde til at du bør have et website, og her vil jeg fortælle dig om de 3 vigtigste.

SYNLIGHED. 94% af danskerne er online dagligt (kilde: Danmarks statistik 2017). Her er der et kæmpe potentiale for at blive set af nye kunder til din virksomhed. Mange som bruger Facebook, eller andre Sociale medier til at promovere sine produkter eller ydelser, vil opdage at et website vil give dem langt større synlighed, men samtidig vil det også give dem et bedre overblik over deres målgruppes behov og købsadfærd.

INFORMATIONER. Hvor godt kender du din målgruppe? Sikkert ganske godt – men ved du eksempelvis hvornår på dagen de oftest er på udkig efter dit produkt? For det tidspunkt ville være et rigtig godt tidspunkt at annoncere på. Det er sådanne informationer som du kan undersøge på dit website. Du kan også holde øje med hvilke undersider de besøger mest, hvor i købsflowet de falder fra og mange andre vigtige parametre, når du ønsker at optimere dit salg.

TRUST. Hvorfor skal dine kunder stole på dig? Vi ved at relation betyder meget i salgssammenhænge. Hvis din kunde ikke har tillid til dig, så køber de højst sandsynligt ikke noget af dig. Et website er et super sted at skabe relation og trust med dine kunder. Nogle af de vigtige parametre for at opbygge et troværdigt website er:
Tydelige kontaktinformationer, gode beskrivelser, beskrivelse af virksomheden og et godt sprog. De fleste vælger ret hurtigt om det er en virksomhed de vil stole på udfra deres website.

Jeg håber at, jeg har hjulpet dig lidt på vej i din overvejelse om at få et website. Mange går desværre glip af flere potentielle kunder fordi de enten ikke har et website, eller ikke har et optimeret website.

Laura Lærke Allermand

Mediegrafiker og ejer af Mediegrafisk afd.